Univerzitetski profesor daje casove MATEMATIKE - 1 Ponuda Beograd, Serbia 

ObJavljivanje datum: 18-04-2017 09:57:50 | Ime kontakta: Nenad Djukic | Mesto: Beograd, Serbia | 333 vremena prikazana |

Univerzitetski profesor, autor velikog broja udzbenika i zbirki zadataka matematike 1, 2 i 3, sa visedecenijskim radom drzi privatne casove matematike osnovcima, srednjoskolcima i studentima. Sistematican rad od osnove, sa razumevanjem. Priprema za prijemne ispite.
Website: www.racunarcisrbije.org
Ovaj decak pohadja Univerzitet, a ima svega 10godina!
Desetogodisnji Svajcarac Maksimilijan Janis, koji je iz sale polagao test iz matematike za veliku maturu i dobionajvisu ocenu, moci ce da pohadja specijalna predavanja na Univerzitetu u Cirihu, saopstile su univerzitetske vlasti.
Kako prenosi AFP, decaku ce na raspolaganju biti razne knjige, a svake druge nedelje ce imati razgovor sa profesorom na odredjenu temu.
Maksimilijanovi roditelji, inace nemacki drzavljani na radu u Svajcarskoj, zeleli su da sina upisu na matematicki fakultet, ali im to nije dozvoljeno jer on nije polozio testove iz drugih predmeta za maturu.
Ovo je prvi put da imamo tako mladog i talentovanog studenta u okviru programa Ojlerovo drustvo za juniore koji je namenjen nadprosecno nadaren.
Profesor Nenad Djukic, Beograd
tel: 0637713107; 0603384135

Ovaj oglas više nije dostupan

Podsetnik e-mail sa linkovima za izmenu i deaktiviranje