JAHORINA APARTMAN Ponuda Kraljevo, Serbia 40€ 

ObJavljivanje datum: 19-12-2017 04:38:52 | Ime kontakta: Maja Golijanin | Mesto: Kraljevo, Serbia | 72 vremena prikazana |

Na olimpijskoj ljepotici Jahorini nalaze se novi i potpuno opremljeni Jahorina apartmani „Dobro”. U pnudi se nalazi šest apartmana različitih struktura i kapaciteta.U sklopu apartmana nalazi se i ski-rental,na koji gosti imaju popust i do 40 %,takođe su gostima na raspolaganju i dva ski instrukotra.
Sve sobe imaju centralno grijanje, a svaki apartman je u potpunosti opremljen.Kuća se nalazi na samom putu koji povezuje srce ski centra Jahorine U blizini kuće nalaze se prodavnice, restorani i kafići, sa svim potrebnim sadržajima koji našim gostima mogu biti od koristi prilikom boravka u našim apartmanima. Svim gostima apartmana “Dobro” obezbjeđen je parking prostor ispred same kuće koji se redovno čisti. Jahorina apartmani “Dobro” su udaljeni oko 100m od ski staze Poljice, a kuća ima takav položaj da se gosti direktno na skijama spuštaju na stazu Jahorina apartmani – “Dobro” su odličan izbor za sve goste koji žele potpun užitak za vrijeme boravka na Jahorini. Pogledajte opis i sadržaj naših apartmana na www.apartmanidobro.com i odlučite gdje će te provesti vaše vrijeme za zimovanje i skijanje. Provjerite zašto smo proteklih sezona najtraženiji.


Ovaj oglas više nije dostupan

Podsetnik e-mail sa linkovima za izmenu i deaktiviranje