Izdajem apartman Vuksanovic na Zlatiboru Ponuda Андрије Јевремовића, Златибор, Србија 30€ 

ObJavljivanje datum: 06-07-2018 12:01:03 | Ime kontakta: Vedran | Mesto: Андрије Јевремовића, Златибор, Србија | 69 vremena prikazana |

Apartman Vuksanović se nalazi u prelepom i veoma mirnom delu Zlatibora.Na nadmorskoj visini od 1000m.
Udaljen je 1300m od centra Zlatibora, odnosno od Kraljevog trga. Apartman je nov.Prvi put useljen Januara 2018 god. Okružen je borovim stablima i jelkama što gostima pruža veoma prijatan i čist vazduh.
Besplatan parking je obezbedjen u sklopu objekta.Apartman se nalazi na l spratu.
U apartmanu se nalazi veliki garderober,kao i dosta polica za garderobu i stvari.
Apartman sadrži odvojenu spavaću sobu sa velikim i udobnim bračnim ležajem.Dnevnu sobu sa ugaonom garniturom za sedenje sa mogućnošću razvlačenja za spavanje dve odrasle osobe.
U dnevnoj sobi se nalazi veliki LCD televizor sa digitalnim kanalima,kao i sto i stolice za rucavanje.Besplatni WIFI internet je obezbedjen u sklopu apartmana.
Kuhinja je opremljena: ravnom pločom sa dve ringle,frižiderom sa malom komorom za zamrzavanje,kompletnim posudjem sa priborom za rucavanje,staklenim časama, soljama za kafu i caj.
Kupatilo je moderno sa tuš kabinom.Toaletni pribor, peškiri i fen za kosu su obezbedjeni, kao i kompletna posteljina i jastuci.Apartman poseduje sopstvenu terasu za sedenje i komarnike na svakom prozoru

Ovaj oglas više nije dostupan

Podsetnik e-mail sa linkovima za izmenu i deaktiviranje